Nachogratäng

Det har kommit in några förfrågningar på annorlunda gratänger, så här kommer mitt favoritrecept på nachogratäng. Astrid & Aporna har en pizzaost som smälter, annars kan man mixa valfri sojaost med lite sojagrädde och hälla över. Toppa gärna med tomater eller paprika och oliver.

för 4 personer

Ingredienser:
500 g nachochips med smak av chili eller salt
4 dl kikärtor (kokta, eller sojafärs)
1 dl kidneybönor (kokta)
1 dl majs
250-300 g tomatsalsa
400 g passerade eller krossade tomater
3-4 finhackad chili efter smak
1 hackad paprika
sojaost

Gör så här:
Krossa chipsen. Vänd ner tomatsalsa och passerade tomater, tillsätt resten av ingredienserna. Fyll en ugnsform och grädda i 200°C i 20-30 minuter. Serveras varm eller kall, gärna med guacamole.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *