Tofu Tikka Masala

Ett tips om man använder köpt tofu, ibland kan de vara lite besk i smaken, för att få bort den räcker det oftast att salta tofun när man steker den.

För 6 personer

Ingredienser:
800-1000 g tofu
1 burk krossade tomater
1½ dl sojamjölk eller havremjölk
1 påse tikka masala kryddmix
salt

Gör så här:
Skölj tofun noga under kallt vatten, skär den till mindre bitar och stek i olja och salt tills den fått fin färg och håller ihop bättre. Häll över kryddorna och sojamjölken och rör runt med en stekspade, tillsätt tomaterna och låt småputtra i 2-3 minuter.

Serveras till kokt ris och grönsaker.

1 kommentar:

  1. Just provat, det blev snabbt, enkelt och jättegott! Har en riskokare, i den kan man ånga några grönsaker tillsammans med riset, då blir det ännu enklare och allt som kroppen behöver är med. Tack så mycket för receptet!

    Mh Eva

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *