Ingredienser:
1½ dl sojamjölk
½ tsk citronsaft
2 msk potatismjöl
4 msk glutenfritt mjöl
1 tsk fiberhusk
1 kub (10 g) fryst spenat (tinad)
1 tsk finhackad chili efter smak
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här:
Vispa ihop alla ingredienser och låt svälla i 10 minuter (fiberhusken gör att det blir en äggig konsistens). Stek i mjölkfritt margarin tills den är klar.
Serveringstips på fyllning:
- Tärnad tofubacon
- 0,5 dl tinad spenat
- 1 dl riven veggo-ost
- stekt veggofärs
Åh, det låter gott, och perfekt om man inte har så många "specialvaror" hemma (som tofu eller kikärtsmjöl). Måste testa!
SvaraRaderaÅh vilken bra blogg :)) gör mig lycklig och glad! Bra jobbat!!
SvaraRadera