Vildfärsgryta grundrecept

Ingredienser:
2½ dl sojafärs
1 fint hackad morot
1 dl trattkantareller (tvättade, rensade och förvällda)
1 dl rödvin
2 dl vatten
2 dl sojagrädde/havregrädde
1 grönsaksbuljong
1 msk sojasås

Gör så här:
Koka upp rödvin, vatten, sojagrädde, grönsaksbuljong, moroten och sojasås i en gryta eller kastrull, låt morotsbitarna koka mjuka. Tillsätt sojafärsen och trattkantareller och låt puttra i 10 minuter på svag värme under lock.

3 kommentarer:

  1. Mhm! Tack för tipset! Ska testa! :D

    SvaraRadera
  2. Låter jättegott men vad är det som gör det vilt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske är färs från vilt växande sojabönor? ;)

      Radera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *