300 g sojafärs
2 finrivna morötter
400 g krossade tomater (en burk)
1 paket tacokrydda
lasagneplattor (kolla ingredienser.)
Ostblandningen:
2 dl sojagrädde
1 dl riven veganost (eller 2 msk bjäst/näringsjäst)
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°C. Lägg lasagneplattorna i ljummet vatten (för att det ska bli lättare att bryta och för att det annars finns risk att de blir ojämt mjuka och krispiga). Stek sojafärsen med morötterna och halva paketet tacokrydda och lite olja. Blanda ner krossade tomater och resten av tacokryddan. Lägg ett täckande lager med lasagneplattor i ugnsformen, fyll på med färsfyllningen och nästa med lasagneplattor och så vidare tills du nått nästan toppen.
Mixa osten eller bjäst med sojagrädde och häll över. Sätt in i ugnen i 15-20 minuter tills det blir klart och fått en fin färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar