Vegoköttpaj


Ingredienser:
2 dl torkad sojafärs
1/2 dl riven morot, potatis eller kålrot
3-4 champinjoner
sojasås
oregano
salt
peppar

Pajdeg:
3 dl vetemjöl
1 1/2 dl olja
3 msk vatten
1 krm salt

Blandning:
1 dl vatten
1 dl vetemjöl
oregano
salt
peppar

Gör så här:
Blanda olja och vatten och rör ner vetemjöl och tryck ut i en ugnsfast pajform. Skölj och skiva svampen fint. förväll sojafärsen och pressa ur det mesta av vattnet, riv ner kålrot i färsen och stek med kryddor och sojasås. Blanda ihop blandningen och krydda den med samma kryddor du har i färsen och blanda ihop dem med svampen. Fyll formen och grädda i 200°C i 25-35 minuter tills den fått fin färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *