Ingredienser:
1 burk kokosmjölk
½-1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Gör så här:
Ställ konservburken i kylen och låt stå i minst 12 timmar gärna längre tillsammans med visparna och bunken du ska vispa i. (om bunken och visparna ska användas innan räcker det att ställa in dem 20-30 minuter i frysen eller 1 timme i kylen innan). Ta fram burken och gör två hål på undersidan med en konservöppnare och tappa ut vätskan. Öppna "locket" och häll ur kokosfettet i bunken och vispa i några sekunder, tillsätt florsocker samt vaniljsocker och vispa tills den blandat sig bra.
Nu är det bara dekorera tårtor, ha till paj, topping på cupcakes. Går bra att smaka av med bär, förvaras i kylen och tas fram innan servering.
Hej.. Vill bara tipsa om att i många butiker kan man hitta coconut unt som är mkt tjockar och lättare att använda i desserter. Än vanlig cocos mjölk. //
SvaraRadera