Vego-Béarnaisesås


Världens godaste Vego-Béarnaisesås någonsin!

Ingredienser:
1 msk vinäger
10 st vitpepparkorn
1 dl havregrädde eller sojagrädde
200 g mjölkfritt margarin
1 msk persilja
1 msk dragon
vitlökspulver
lite gurkmeja (mest för färg)

Gör så här:
Blanda vinäger, vitlökspulver, peppar, gurkmeja, dragon och grädden och koka upp under omrörning och låt puttra med ständig omrörning i ca 1 minut ta av från plattan.

Smält margarinet och häll ner i en stråle i blandningen samtidigt som du vispar. Vispa tills du får en fin konsistens, häll ner persilja och servera.

Den går bra att förvara i kylen, skulle den sära på sig i kylen är det bara att sätta på plattan med kastrullen på och vispa tills den blandat sig helt, klar för att serveras!

3 kommentarer:

  1. Oo! Låter intressant för oss svenneveganer. :D Vilken konsistens får den?

    SvaraRadera
  2. Det beror lite på hur länge du väntar. Om du låter den bli sval och vispar runt så blir den lite trögare i konsistensen.

    SvaraRadera
  3. Perfekt kryddad imo. Creds till er för det här receptet :D

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *