Färgglad Tonfusksallad (Vegansk Tonfisk)

Här har vi en vegansk variant på tonfisksallad, tonfusken eller tonf*sken kan ersättas i det mesta, allt från att ha på smörgås, smörgåstårta till sallad.

för 2 personer

Ingredienser:
3½ dl kikärtor (kokta eller på burk)
2 dl grovt hackad selleri
½ dl vegansk majonnäs
salt

Salladstips:
½ salladshuvud
2 urkärnade, skalade finhackade avokadon
5 stora finhackade champinjoner
1 finhackad rödlök
1 dl finhackade gröna oliver
1 finhackad gul paprika

Gör så här:
Lägg kikärtorna och selleri i en matberedare, pulsera tills de blir sönderslagna (inte mos). Rör sedan ihop kikärtsmixet med den veganska majonnäsen och salta lätt.

Blanda ihop salladen och vänd ner "tonfusken".

 


 

1 kommentar:

  1. Som nybliven vegan måste jag säga att jag ÄLSKAR din blogg. Tack, tack, tack för så mycket inspiration!!

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *